Extra opties

Bovenstaande pakketten zijn uit te breiden met een aantal extra opties.

Same-day-edit: €250,-
Tijdens de receptie of feestavond al een video van 2-3 minuten om aan al jullie dag- én avondgasten een compilatie te geven van jullie dag? Kies dan voor deze optie. Ik maak dan de video bijvoorbeeld tijdens de kerkdienst of het diner.

Korte (instagram) teaser met dé hoogtepunten van jullie dag: €99,-
In een weddingclip zie je een samenvatting van jullie dag. Met een korte teaser blik je terug in een kortere video op alle hoogtepunten zoals de first look, de fotoshoot, het aansnijden van de taart etc.

Registratie ceremonie: €250,-
Willen jullie de ceremonie nog eens volledig terug kunnen kijken? Met een extra camera wordt de volledige ceremonie opgenomen en door een twee-camera registratie kunnen jullie de volledige ceremonie nog eens terug kijken.

Docu-edit: €395,-
Wil je nog meer beelden terug zien van jullie dag? De speeches die zijn gegeven? De stukjes die zijn gedaan? Kies dan voor de docu-edit. Dit is een lange registratie video, waarin je veel meer beelden van jullie dag voorbij ziet komen in chronologische volgorde die een lengte heeft van 20-40 minuten.

Extra uren: €100,-
Komen jullie er niet uit met bovenstaande pakketten en is het fijn als ik toch wat langer blijf? Geen probleem! Extra uren kunnen bijgeboekt worden voor €100,- per uur (berekend per half uur).