1. Een kennismakingsgesprek
Het begint natuurlijk allemaal bij het moment dat jullie contact met mij opnemen. Dit kan via het contactformulier, via WhatsApp en natuurlijk mogen jullie mij ook bellen. Tijdens ons eerste contact bespreken we of jullie trouwdatum beschikbaar is en plannen we tevens het vrijblijvende kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen, want het is jullie film! We bespreken bijvoorbeeld hoeveel uur jullie willen dat ik kom filmen, voor welk pakket jullie willen gaan, maar ook of jullie een voorkeur hebben voor de muziek onder jullie video. Na het kennismakingsgesprek reserveer ik jullie trouwdatum voor twee weken waarin jullie de tijd hebben om mij te laten weten of jullie voor SHVision kiezen.
Om jullie trouwdatum te garanderen, vraag ik een aanbetaling, zodat de datum definitief is vastgezet. Deze aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht op de eindfactuur.

2. De voorbereidingen gaan beginnen
Uit eigen ervaring weet ik dat het voorbereiden van een bruiloft veel werk en tijd kost. Toen jullie voor mij kozen, waren de voorbereidingen al begonnen! Vaak wordt er voor de bruiloft een draaiboek gemaakt waarin alle activiteiten van de dag staan beschreven. Voor mij als videograaf is het prettig om de beschikking te hebben over dit draaiboek, zodat ik precies weet hoe jullie dag eruit komt te zien en ik daardoor geen belangrijke momenten mis. Ook is het fijn als ik weet wie bijvoorbeeld jullie ceremoniemeester of weddingplanner is. Tijdens de voorbereidingen naar jullie bruiloft, kunnen jullie altijd contact met mij opnemen als jullie nog ergens vragen over hebben.

3. De bruiloft
Eindelijk! De dag van jullie bruiloft is aangebroken. Als videograaf zorg ik ervoor dat ik op tijd aanwezig ben op de met jullie afgesproken locatie. De dag kan beginnen in het huis bij de bruid of bruidegom tijdens het aankleden van de trouwjurk of het trouwpak, maar bijvoorbeeld ook tijdens de ‘first look’. Dat is allemaal aan jullie! Ik zorg er in ieder geval voor dat ik op tijd aanwezig ben, zodat ik alles gereed kan maken en ik geen enkel belangrijk moment hoef te missen. En jullie? Jullie moeten vooral heel erg gaan genieten!

4. Edit en oplevering
Jullie dag zit erop. Gelukkig hebben we de beelden nog!! En deze beelden ga ik voor jullie omzetten in een prachtige trouwfilm. Afhankelijk van jullie wens en het pakket dat jullie kiezen. Ik verstuur de trouwfilm binnen uiterlijk 8 weken na jullie bruiloft. De film ontvangen jullie digitaal en een Vimeo-link. Als jullie ergens niet tevreden over zijn en iets gewijzigd willen hebben, ga ik daar graag met jullie over in gesprek. In overleg met jullie plaats ik jullie trouwclip online op mijn Vimeo-account, zodat jullie deze met iedereen kunnen delen met wie jullie dat willen. En dan kan het genieten gaan beginnen!

5. De betaling
Als ik jullie film definitief heb opgeleverd, stuur ik jullie de factuur toe conform de afgesproken offerte. Vanaf het moment dat jullie de factuur ontvangen, hebben jullie nog twee weken de tijd om die te betalen. Uiteraard is de aanbetaling van de factuur af getrokken.